Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Gajovic: „Trebuie să existe o soluție din care toată lumea să iasă mulțumită”

Goran Gajovic: „Trebuie să existe o soluție din care toată lumea să iasă mulțumită”

Haosul creat de pandemia de coronavirus pune LNBM în pericol de anulare. 

După ce Porter Troupe, căpitanul lui SCM Craiova, și Giordan Watson, căpitanul campioanei en-titre, CSM Oradea, și-au exprimat punctul de vedere privind situația dificilă cu care se confruntă baschetul românesc și internațional, a venit rândul lui Goran Gajovic, căpitanul echipei BCM U Pitești să își exprime gândurile pe marginea acestui subiect. La fel ca și colegii săi, muntenegreanul crede că o bună comunicare poate fi soluția potrivită. 

În primul rând vreau să spun că situația în care ne aflăm nu este deloc o glumă. Boala se împrăștie prin lume, așa că trebuie să fim deștepți și să avem grijă de noi înșine.

Acesta este al 5-lea sezon pe care îl petrec în România și nu am nimic rău de spus despre cluburi, ligă sau organizație. Dar zvonurile spun că liga este în pericol de anulare și că nu ne vom primi banii din contract. Cu tot respectul pentru această situație cu virusul, această decizie ar fi una GREȘITĂ pentru jucători, antrenori, arbitrii, membrii staff-urilor tehnice și toți angajații din jurul fenomenului. Trebuie să existe o soluție din care toată lumea să iasă mulțumită. Dacă liga se oprește acum asta înseamnă că jucătorii vor primi următoarele salarii undeva prin septembrie, adică la șase luni distanță...Și acest lucru este incredibil de greu pentru noi, jucătorii, care nu avem alte specialități și trebuie să ne antrenăm pe toată perioada. 

Cu siguranță această problemă cu virusul va avea un impact negativ asupra economiei, totuși consider că și noi trebuie să fim auziți, să avem o voce în decizia care va fi luată. O asociație a jucătorilor ar fi soluția perfectă, pentru o situație de genul și nu numai...

Oricine vor fi cei care vor lua decizia, îi rog să îi ia în calcul și pe jucători, pentru că la finalul zilei o organizație puternică este imposibilă fără jucători mulțumiți. 

Astăzi, 16 martie, Horia Păun va avea o ședință cu președinții de cluburi din România și este de așteptat ca o decizie să fie luată în timpul acelei discuții.

*foto: BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii