Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Martinic, debut cu dreptul la CSO Voluntari

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
10.02.2019

goran martinic debut voluntari

CSO Voluntari a provocat prima înfrângere a steliștilor în Grupa Galbenă, scor 77-72, după o partidă care s-a jucat de la egal la egal chiar pe terenul roș-albaștrilor.

Goran Martinic a avut un debut promițător  pentru noua sa formație, cu 9 puncte, 3 recuperări și 8 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +12. Muntenegreanul a marcat 3/7 de la 2 puncte (43%) și 3/4 de la linia de libere (75%). Martinic nu a fructificat niciuna din cele 4 aruncări de la 3 puncte. Cu toate acestea, aruncările de la 3 puncte nu ar trebui să fie o problemă pentru sportivul muntenegrean. În această ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin, Goran Martinic a adunat medii de 16.9 puncte, 3.4 recuperări și 7.3 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +22.5 pe meci. Totodată, el are o medie de 55,6% de la 2 puncte, 51% de la 3 puncte și 93,3% de la libere.  

Muntenegreanul va juca la CSO Voluntari pe pe poziția 1 și va împărți minutele cu veteranul Dani Popescu. Mai mult, aceștia vor avea și minute în care vor evolua împreună. Cei doi au mai jucat împreună la BC Mureș și atunci, când erau amândoi pe teren, Dani Popescu trecea pe poziția 2. De altfel, Popescu a înscris 2/3 de la 3 puncte împotriva Stelei și are un procentaj foarte bun, de 53,3% de la 3 puncte, în partidele din Grupa Galbenă.

CSO Voluntari a câștigat prima fază a sezonului regulat, în Grupa Valorică B, iar în acest moment se află pe primul loc al Grupei Galbene, la egalitate de puncte cu CSA Steaua.

*foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii