Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristo Nikolov: „Eu sunt un învingător, aşadar sunt dezamăgit că am pierdut Cupa”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
10.04.2011

Hristo NikolovCSA Steaua Bucureşti a ajuns în Final-Four-ul Cupei României după ce au trecut în dublă manşă, pe rând, de CS Municipal Bucureşti şi mai apoi de „leii” de la BC Timişoara. În prima semifinală, roş-albaştrii au produs surpriza, calificându-se în Finala Mare şi lăsând CSU Asesoft Ploieşti să se bată pentru locul trei. Echipa antrenată de Niksa Bavcevic s-a a prestat un joc frumos şi ultima fază a competiţiei, ţinând piept celor de la Gaz Metan Mediaş până pe finalul confruntării când adversarii au preluat controlul şi şi-au asumat mult râvnitul trofeu.

Extrema Stelei, Hristo Nikolov, a mărturisit pentru totalbaschet.ro că pentru el scăparea printre degete a Cupei României nu este o performanţă, ci din contră, un eşec. De asemenea, bulgarul nu crede că povestea se încheie aici, fiind foarte dornic de a reîntâlni Gaz Metan Mediaş în play-off, ocazie cu care vrea să îşi ia revanşa pentru „suflarea” Cupei:

Nu pot să spun că mă bucur că am obţinut locul secund în Cupă, eu sunt un învingător, îmi place să căştig în orice fac, indiferent că este vorba de un joc de cărţi sau orice altceva. Întotdeauna vreau să câştig, aşadar pot spune că sunt dezamăgit de faptul că nu am reuşit să ne asumăm trofeul. Dacă suntem băieţi deştepţi, şi suntem, ar trebui să reîntâlnim Mediaşul în play-off, dar va trebui să avem mai multă grijă pentru că sunt o echipă cu adevărat bună.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii