Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristo Nikolov:”Nu mă așteptam să pierdem”

Ioana Ardereanu (Tg-Mureș)

Ioana Ardereanu (Tg-Mureș)
09.04.2011

În urma eșecului din finala Cupei României, în fața lui Gaz Metan Mediaș cu scorul de 71-61, Hristo Nikolov, extrema Stelei București, s-a aratat dezamăgit de înfrângere declarând în exclusivitatea pentru totalbaschet.ro că nu se aștepta să piardă, echipa sa venind la Tg-Mureș, motivată să câștige Cupa.

 

Nu mă așteptam să pierdem. Noi am venit aici să luăm Cupa. Cred că ei au fost peste noi la recuperări începând cu sfertul trei. Din nefericire pentru noi, Bogdan s-a accidentat, am pierdut un om în rotația noastră obișnuită și cred că asta a constituit un dezavantaj pentru noi. Mediașul are o echipă experimentată, cu jucători experimentați, care astăzi au făcut un meci bun. Noi am jucat și sub presiune, nu ne-am concetrat, ei reușind astfel să aibă o defensivă mult mai bună decât a noastră. Așadar recuperările au făcut diferența, ei recuperând mult și ofensiv prin Drăgușin.

 

Întrebat dacă se aștepta sa piardă in fața lui Gaz Meta Mediaș având în vedere că echipa sa a reușit să treacă peste Asesoft în semifinale, acesta a răspuns:

 

Într-adevăr Asesoftul are o echipa experimentată, însă cred că în meciul împortiva lor am avut într-adevăr o apărare mult mai bună decat cea în meciul contra Mediașului. Tactic am jucat mult bine ca acum, ne-am concentrat mult mai mult și am reușit sa fim peste ei la toate capitolele. Împortiva Mediașului, dacă avem o sclipire, putem juca în finală playoff-ului. Acesta este și obiectivul nostru în fond- să ajungem cât mai departe in playoff. Vom începe să ne pregătim mult mai mult și sunt sigur că putem reveni în forță pe acest final de campionat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii