Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Igor Mijajlovic: „Am fi putut lua decizii mai bune în sfertul al patrulea”

Igor Mijajlovic: „Am fi putut lua decizii mai bune în sfertul al patrulea”

SCM Timișoara a cedat și cel de al 2-lea meci jucat în turneul cu numărul 3 din Liga Națională de Baschet Masculin. Bănățenii au cedat ieri, 30 decembrie, după o repriză de prelungiri în fața gazdelor de la BC CSU Sibiu, cu scorul de 92-85.

După acest joc, Igor Mijajlovic a oferit o declarație pentru pagina oficială a grupării de pe Bega:

"A fost un meci dificil, nici nu ne așteptam la altceva împotriva echipei din Sibiu. Știam că trebuie să luptăm pentru victorie pe toată durata jocului, însă nu am avut puterea să o facem în toate cele 45 de minute. Am irosit multă energie pe final, am avut o posesie mai slabă în ultimele minute, cele care au precedat timpul suplimentar de joc. Am fi putut lua decizii mai bune în sfertul al patrulea și în special în prelungiri, când nu am putut menține același nivel în apărare. În cele din urmă, Sibiul a fost echipa mai bună, o felicit, așa cum îi felicit și pe colegii mei, am luptat cu toții până în ultima secundă de joc".

Mijajlovic a vaut șansa de a-și învinge fosta echipă. El a avut ultima aruncare din timpul regulamentar dar nu a reușit să trimită mingea în coș și partida a mers în overtime.

foto: SCM Timișoara (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii