Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ilie Trițoiu anunță noi probleme cu banii pe malul Begăi: „Ne aflăm pe un butoi de pulbere”

Ilie Trițoiu anunță noi probleme cu banii pe malul Begăi: „Ne aflăm pe un butoi de pulbere”

Baschetul din Timișoara se află din nou în fața unui moment foarte dificil. Jucătorii lui Dragan Petricevic sunt foarte nemulțumiți de faptul că au restanțe salariale mari și amenință cu plecarea de pe Bega. Acest aspect a fost făcut public de Ilie Trițoiu, directorul secției de baschet de la SCM Timișoara:

„Ne aflăm pe un butoi de pulbere. Dacă nu vom reuși să rezolvăm aceste probleme, cel puțin la secția pe care o reprezint, lucrurile o vor lua la vale. Sunt jucători care vor să plece, care nu mai vor să continue nici măcar în luna decembrie. Îi înțeleg, au familie, au copii, sunt neplătiți de trei luni și plătesc de la ei chirii, utilități. Zi de zi îi amenință proprietarii că îi dau afară din apartamente, restaurantul la care mănâncă sunt zilnic, hotelurile din țară ne mai primesc doar cu banii în avans, autocarul cu care mergem ne spune de fiecare dată că este ultima dată când ne duce. Odată cu numirea noului director, din păcate, managementul clubului a devenit mai defectuos în loc să ne ocupăm de problemele secțiilor, toată vremea trebuie să facem rapoarte, ca pe vremea comunismului. Statistici, rapoarte despre antrenori, jucători, și chiar nu le văd sensul. Eu public îi cer demisia acestui om care nu are nicio legătură cu sportul” a spus Trițoiu conform tmsport.ro.

Ilie Trițoiu are un conflict deschis cu directorul SCM Timișoara, Vasile Rușeț. Acesta este acuzat de faptul că Dragoste, Franklin și Gorgemans și-au primit restanțele sale, în timp ce restul jucătorilor nu au văzut niciun ban.

„Cei trei jucători în conformitate cu prevederile (…) şi-au depus notificări, aveau termen zece zile pentru a li se plăti acea restanţă, dacă nu, ei deveneau liberi. Sunt trei jucători de bază. Am prioritizat plata acestora, tocmai pentru a ţine lotul întreg… Loturile celor trei echipe sunt de nivel de a se bate la performanţă, nu de a o cuceri” a explicat Vasile Rușeț, conform pressalert.ro.

Secția de baschet de la SCM Timișoara, nu doar că se confruntă cu problem financiare curente, prin neplata salariilor către jucători, dar pentru anul 2020 bugetul a fost redus cu 50%.

Echipa de pe Bega a făcut o prima parte de sezon bună și a acumulat cinci victorii în 10 meciuri din Liga Națională de Baschet Masculin. SCM Timișoara se află pe poziția a 4-a în clasament cu șanse foarte ridicate de a intra în Top 6 și implicit în playoff.
 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii