Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Încă un turneu de LNBM se va desfășura pe terenul lui SCM U Craiova

Încă un turneu de LNBM se va desfășura pe terenul lui SCM U Craiova

Sala Polivalentă din Craiova va găzdui în perioada 6-7 ianuarie meciuri din cadrul turneului 4 al Ligii Naționale de Baschet Masculin, după ce acolo s-au disputat mai multe confruntări la sfârșitul anului trecut. Alături de echipa gazdă SCM U Craiova vor mai juca în cadrul acestui turneu formațiile CSM Miercurea Ciuc, CSM Focșani și Dinamo București.

Programul partidelor din arena craioveană:

Miercuri, 6 ianuarie

CSM Focșani vs Dinamo București – ora 16:00 - FRB TV

CSM VSKC Miercurea Ciuc vs SCM U Craiova – ora 19:30 - FRB TV

Joi, 7 ianuarie

SCM U Craiova vs CSM Focșani – ora 16:30 - FRB TV

Dinamo București vs CSM Miercurea Ciuc – ora 19:30 - FRB TV

Vineri, 8 ianuarie

CS Dinamo București - SCM U Craiova - ora 19:00 - FRB TV

SCM U Craiova pornește noul an cu un bilanț de 2 victorii și 2 înfrângeri. La turneul precedent, oltenii au trecut de Athletic Constanța și au pierdut la scor confruntarea cu CSO Voluntari. Jucătorii pregătiți de Aco Todorov vor fi cu siguranță motivați să își îmbunătățească palmaresul cât mai mult cu ocazia partidelor de pe propriul teren.

Dinamo București are tot 2-2 la general după ce a câștigat meciurile Sibiu și Constanța și a cedat disputele împotriva celor de la Pitești și Voluntari. Bucureștenii ar fi putut să aibă o victorie în plus dacă nu ar fi comis câteva greșeli în ultimele minute ale întâlnirii cu argeșenii, pe care au controlat-o în mare parte.

CSM Focșani s-a deplasat în Bănie cu un bilanț de 2 victorii și 5 înfrângeri. Singurele partide în care a ieșit învingătoare au fost cele cu Miercurea Ciuc și Athletic Constanța. Ultimele două întâlniri din campionat le-a jucat pe teren propriu împotriva lui U-BT Cluj-Napoca și Steaua București. Jimmie Lee Taylor este principala ”gură de foc” a echipei din Vrancea, cu 17.7 puncte pe meci.

Un singur meci a câștigat CSM VSKC Miercurea Ciuc în această stagiune, scor 75-68 cu Athletic Constanța chiar pe terenul grupării de la malul mării. Trupa din județul Harghita a pierdut celelalte șase meciuri disputate. La precedentul turneu, ”ciucanii” au fost învinși de Steaua și U-Banca Transilvania. Cu 16.4 puncte pe meci și 8.3 recuperări, Miles Bowman Jr. a fost până acum principalul remarcat de la Miercurea Ciuc.

*Foto: Facebook SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii