Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Internaționalul român Alex Olah va comenta o partidă din „bula” din Orlando

Internaționalul român Alex Olah va comenta o partidă din „bula” din Orlando

Telekom Sport va continua în această noapte seria de transmisiuni cu meciurile NBA din „bula” din Orlando, cu partida dintre Houston Rockets și Los Angeles Lakers.

În această seară televiziunea va avea drept comentator, alături de Cosmin Petrescu, pe internaționalul român Alex Olah.

 
Preview Houston Rockets - LA Lakers

Pentru meciul din această noapte dintre Houston Rockets și LA Lakers, care va fi în direct la Telekom Sport 1, de la ora 04:00, Cosmin Petrescu îl are ca invitat pe Alexandru Olah, pivot al naționalei României de baschet. Olah a făcut Universitatea în SUA, la Northwestern, apoi a jucat în Olanda si în Spania, iar din sezonul următor va evolua la Timișoara.

Posted by Telekom Sport on Thursday, August 6, 2020

Olah a jucat patru ani la Northwestern University în NCAA și a evoluat și în Summer League, în 2016, pentru New Orleans Pelicans, experiență pe care ne-a povestit-o într-un amplu interviu acordat baschet.ro.

Partida dintre Houston Rockets și Los Angeles Lakers se va desfășura în această noapte, de la ora 04:00. Lakers și-a asigurat prima poziție în Vest și are 51-16, în timp ce Houston Rockets are 42-25 și se află pe șase în Vest.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii