Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Interviu Giordan Watson: „Drumul nu este ușor și începe cu Timișoara, dar acceptăm provocarea”

Interviu Giordan Watson: „Drumul nu este ușor și începe cu Timișoara, dar acceptăm provocarea”

CSM Oradea pornește drumul spre cucerirea trofeului Cupei României cu un meci împotriva celor de la SCM Timișoara. Cele două echipe din vestul țării își vor da întâlnire în ultima partidă a zilei de sâmbătă din cadrul Final Eight. 

Înaintea turneului final ce va avea loc în BTarena din Cluj-Napoca, am luat legătura cu unul dintre jucătorii de bază ai grupării bihorene, Giordan Watson. El ne-a împărtășit gândurile sale despre competiția în care Oradea a jucat finala de fiecare dată în ultimele trei sezoane, dar nu a reușit încă să cucerească trofeul.

Cu ce gânduri vă îndreptați spre turneul Final Eight din Cupa României?

Într-un astfel de turneu, e vorba despre a juca destul de bine în acea zi pentru a câștiga. Poate fi urât sau frumos, important e să câștigi.

Ce părere ai despre adversarul vostru din sferturi, SCM Timișoara?

Sunt o echipă periculoasă. Aruncă foarte bine la coș și au abilitatea de a câștiga fiecare meci datorită acestui lucru. Trebuie să fim extrem de concentrați de la început până la sfârșit în meciul contra lor.

Cât de important ar fi pentru voi să câștigați Cupa, având în vedere că Oradea nu a reușit acest lucru încă în sezoanele trecute, deși a jucat numeroase finale?

Personal, nu mă concentrez pe acest aspect. E ”gălăgie” în plus pe care nu vrei să îți consumi energia. Trebuie doar să jucăm la nivelul nostru și să construim mai departe de acolo.

Cum ți se pare faptul că veți juca fără spectatori un turneu de o asemenea importanță?

Îmi pare rău pentru fanii baschetului. Copii pe care îi putem inspira pentru generația viitoare. Ei sunt cei care au cel mai mult de pierdut, asta cred. Sper ca lucrurile să fie din nou normale în curând și ca fanii să aibă voie să intre în arene. Pentru noi sportivii, și pentru cluburi, e vorba despre a te obișnui. Până acum, cred că toată lumea implicată a făcut o treabă bună în această privință.

Crezi că echipa ta se află în punctul potrivit la acest moment pentru a reuși să câștiga Cupa la Cluj-Napoca?

Da. Drumul nu este ușor și începe cu Timișoara, dar acceptăm provocarea.

Crezi că un succes în această competiție vă poate da un imbold pentru restul sezonului?

Când câștigi mereu capeți încredere extra și acesta e obiectivul final. Dar provocări noi apar mereu, și trebuie să fim pregătiți pentru toate.

Duelul dintre CSM CSU Oradea și SCM Timișoara se va disputa sâmbătă, 6 martie, cu începere de la ora 21:15. Meciul va fi transmis DigiSport 4, Look Sport 3 și FRB TV.

*Foto: Facebook CSM CSU Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii