Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Invitație din partea celor de SCM Timișoara pentru fanii echipelor adverse

Invitație din partea celor de SCM Timișoara pentru fanii echipelor adverse

SCM Timișoara va fi găzdui în perioada 14-17 martie unul dintre turneele cu numărul 8 din Liga Națională de baschet masculin. Cu această ocazie, oficialii clubului de pe Bega au transmis către fanii proprii, dar și către cei ai echipelor cu care se vor duela în Sala ”Constantin Jude”, o invitație pentru a trimite poze cu ei, care vor fi așezate pe scaunele din această arenă.

CSM CSU Oradea, CSM Târgu Jiu și CSM Galați sunt formațiile vizitatoare care vor juca la Timișoara în cadrul acestui turneu. Prin invitația adresată și suporterilor grupărilor oaspete, echipa timișoreană dorește să îi motiveze pe proprii fani să trimită cât mai multe imagini cu aceștia. Iată cum sună ultimele anunțuri de pe pagina de Facebook a SCM Timișoara:

„Așteptăm în continuare pozele voastre pentru turneul 8 al Ligii Naționale, pe care clubul nostru îl va organiza în perioada 14-17 martie la sala "Constantin Jude". Le mulțumim celor care ne-au trimis până acum imagini, nu sunt deloc puține și ne-am dori să primim în continuare și mesaje de susținere pentru "leii" din Banat. Vrem să vă simțim spiritul în sală chiar dacă trecem printr-o perioadă în care prezența fizică a fanilor nu este permisă. Așa cum v-am anunțat, pozele voastre vor fi puse pe scaune în tribuna sălii "Constantin Jude". ÎMPREUNĂ PENTRU TIMIȘOARA!”

„Timișoara a fost mereu un oraș deschis și primitor. Ne amintim cu drag și de momentele create de suporterii echipelor adverse în tribuna sălii "Constantin Jude", așa că lansăm o invitație și pentru susținătorii formațiilor din Oradea, Târgu Jiu și Galați să trimită poze pe care să le lipim pe scaune la turneul 8 al Ligii Naționale. Invităm așadar la meciuri și fanii grupărilor menționate, referindu-ne, desigur, la o prezență simbolică, manifestată prin imagini. Dorim ca "prezența" galeriilor echipelor vizitatoare să reprezinte o provocare pozitivă pentru suporterii noștri, să nu ne regăsim în situația în care să avem mai multe poze de la adversari decât de la fanii noștri. ”

*Foto: druckeria.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii