Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Drăgușin: ”E primul trofeu al Gazului, dar garantez că nu ultimul”

Roxana Prichici

Roxana Prichici
11.04.2011

Ionuț Drăgușin s-a obișniuit repede cu gustul succesului absolut. Pivotul de 2.21 m e convins că adjudecarea Cupei României de către Gaz Metan le-a deschis medieșenilor drumul spre alte trofee.

După finala pierdută anul trecut, ne-am bucurat foarte mult că am câştigat. E primul trofeu al Gazului, dar garantez că nu ultimul. Acest success ne motivează şi mai mult în lupta pentru titlu. Jocul nostru s-a schimbat în bine, vom continua pe aceiaşi linie.

Gaz Metan a bătut în şapte zile, în perioada 2-9 aprilie, trei din primele cinci clasate, pe CSU Asesoft în campionat, iar pe BC Mureş şi Steaua Turabo în Cupă, dar Drăguşin e de părere că aceste victorii nu-i fac automat favoriţi la titlu, însă le dău mare încredere în forţele proprii. De altfel, în sezonul tregulat, trupa lui Soce a pierdut doar două meciuri în compania primelor cinci clasate, în deplasare la Steaua Turabo și la ”U” Mobitelco, obținând în rest șase victorii, tur-retur cu CSU Asesoft și BC Mureș, și câte una, pe teren propriu, cu Steaua Turabo și ”U” Mobitelco.

Am bătut meritat, cu greu, muncit. Ne bucurăm că am terminat sezonul regulat în primele patru poziţii, avem o opţiune bună de a accede în semifinale. Nu va fi uşor în prima rundă cu orădenii, dar am încredere că ne vom califica mai departe, apoi ar putea fi seria de totul sau nimic cu "U" Mobitelco. Nu ştiu dacă adversarii ne vor privi altfel şi până acum echipele au jucat cu o oarecare răutate împotriva noastră.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii