Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Isaiah Philmore a anunțat că pleacă din România: „Sper să jucăm din nou peste o lună”

Isaiah Philmore a anunțat că pleacă din România: „Sper să jucăm din nou peste o lună”

Isaiah Philmore părăsește teritoriul României. 

Jucătorul lui CSU Sibiu a anunțat acest lucru prin intermediul rețelelor de socializare, unde a postat un mesaj emoționant pentru fanii sibieni, cărora le mulțumește pentru clipele frumoase petrecute în acest sezon. De asemenea, acesta și-a exprimat dorința și disponibilitatea de a participa la o eventuală reluare a LNBM. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shélynne and Isaiah Philmore (@sheyandzay) on

Philmore este unul dintre jucătorii de baza ai echipei antrenate de Dan Fleșeriu. În actuala stagiune de campionat, americanul a adunat medii statistice de 15.4 puncte, 6.3 recuperări, 1.5 pase decisive, 0.7 intercepții și 0.3 capace în 29 minute pe partidă pentru 15.7 la eficiență. El avea procentaje de 56% la două puncte, 24% la trei puncte și 78% la linia de pedeapsă. Cea mai bună partidă făcută de acesta a fost în victoria împotriva lui SCM Timișoara, scor 100 la 96, pe data de 23 noiembrie, când și-a trecut în cont 26 de puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă pentru un indice de 30 la eficiență. 

CSU Sibiu a suspendat activitatea clubului până pe data de 17 aprilie, astfel, este de așteptat ca și ceilalți jucători străini din lotul echipei să urmeze exemplul lui Philmore și să părăsească România. 

*foto: facebook CSU Sibiu 

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    E clara treaba
    Cam asta a fost sezonul asta, unul de trista amintire si cu care sper sa nu mai avem de a face niciodata. Sanatate tuturor !

    cu 4 ani în urmă (20.03.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii