Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Isaiah Philmore: „Vom avea mult de muncit în aceste zile”

Isaiah Philmore: „Vom avea mult de muncit în aceste zile”

BC CSU Sibiu va susține două partide din Liga Națională de Baschet Masculin. Gruparea sibiană va întâlni pe Dinamo București și SCM U Craiova, în cadrul celui de al 2-lea turneu pe care îl organizează.

Despre aceste jocuri a vorbit pe scurt Isaiah Philmore, cel care se teme cel mai mult de viteza fundașilor echipei din Capitală:

„Va fi destul de dificil. Craiova este o echipă tare, la fel și Dinamo. Au antrenori buni și joacă bine împreună. Dinamo are niște fundași foarte rapizi, deci vom avea mult de muncit în aceste zile.” Jucătorul american a vorbit pe scurt și despre echipa lui și despre faptul că nu este afectat de măsurile luate împotriva răspândirii noului coronavirus: „Avem o echipă bună. Îmi place atmosfera. În ciuda măsurilor anti-covid, nu mă deranjează această organizare.”

Isaiah Philmore este component de bază al lui BC CSU Sibiu, iar în primele 3 meciuri ale sezonului a strâns medii statistice de 18.3 puncte, 6.3 recuperări, 1.6 pase decisive și 22.0 la eficiență.

*foto: facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii