Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic: „Cheia victoriei noastre a fost jocul nostru pe faza defensivă”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
31.03.2011

Ivan IvanovicÎn etapa a 29-a a sezonului regulat cei de la Gaz Metan Mediaş au întâlnit pe teren propriu BC Mureş pe care i-au învins mai lejer decât mulţi se aşteptau, cu scorul de 86-61. Echipa de pe Târnava Mare şi-a asumat mai mult sau mai puţin categoric toate cele patru sferturi ale partidei, conducând de-a lungul jocului chiar şi la 30 de puncte. În urma acestui rezultat pozitiv medieşenii şi-au asigurat locul al treilea al clasamentului şi indiferent de ce se va întâmpla în ultima etapă nu mai pot pierde ultima treaptă a podiumului. Extrema Gazului, Ivan Ivanovic, a explicat pentru totalbaschet.ro care a fost atu-ul echipei sale în obţinerea unei victorii atât de categorice în faţa „tigrilor”:

Cheia acestei victorii a fost jocul nostru pe faza defensivă, am rupt ritmul jocului şi am înscris uşor multe puncte. Am oprit jocul lor de pick and roll şi cred că asta a fost as-ul din mâneca noastră.

Peste exact o săptămână, Gaz Metan reîntâlni aceeaşi echipă a Mureşului Final Four-ul Cupei României. Ivanovic este foarte încrezător în şansele echipei sale de a se impune din nou în faţa aceleiaşi echipe mureşene pe care au învins-o atât în turul campionatului, cât şi în retur:

Cu siguranţă meciul cu BC Mureş din semifinalele Cupei va fi cu totul diferit de acesta, dar am arătat şi în prima parte a sezonului ca putem să îi învingem chiar la ei acasă, în Mureş, şi dacă vom scoate maximul din noi şi victoria va veni, sunt sigur de asta.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii