Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic: „Nu e un meci important, dar e o şansă să ne corectăm jocul din deplasare”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
01.04.2011

Ivan IvanovicCa urmare a victoriei obţinute în etapa precedentă în faţa celor de la BC Mureş, Gaz Metan Mediaş are asigurat locul al treilea în tabelul liderilor Diviziei A. La consolidarea poziţiei din clasament a gaziştilor a contribuit şi CSU Atlassib Sibiu, „vulturii” învingând Steaua, iar echipa din Bucureşti, actuala ocupantă a locului patru, nu mai are astfel nicio şansă de a depăşi Mediaşul, indiferent de rezultatele ce se vor înregistra în ultima etapă a sezonului regulat. Partida de la Ploieşti va fi una fără miză pentru ambele formaţii, deoarece nici CSU Asesoft nu se află în pericol de a-şi pierde locul întâi. Ivan Ivanovic, sârbul din lotul Mediaşului, a declarat pentru totalbaschet.ro că meciul din ultima etapă este unul lipsit de presiune pentru el şi colegii săi:

Ne-am asigurat potiţia a treia la finalul sezonului regulat şi acum mergem la Ploieşti pentru un meci nu atât de important. Nu ştiu dacă antrenorul va decide să odihnească anumiţi jucători, dar cei care totuşi vor juca vor trebui să dea totul pe teren.

Mediaşenii se confruntă cu o situaţie mai puţin plăcută când vine vorba de meciurile din deplasare, echipa de pe Târnava Mare deţinând un bilanţ relativ echilibrat de 8 victorii şi 6 înfrângeri. Ivanovic vede meciul ultimei etape ca o ocazie pentru Gaz Metan de a-şi îmbunătăţi jocul pe ternul advers:

Categoric jucăm mai bine acasă, dar trebuie să ne corectăm şi jocul din deplasare şi acest meci este o şansă pentru noi de a face asta pentru că, aşa cum am mai spus, nu este un meci foarte important. În opinia mea, dacă avem parte de o zi bună putem bate orice echipă din campionat, chiar şi Asesoftul, la Ploieşti.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii