Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Stefanovic: "Suntem într-o formă mai bună decât Steaua"

Costin Marinescu

Costin Marinescu
27.03.2011

Ivan Stefanovic, extrema lui BCM U Piteşti, crede că partida dintre echipa sa şi Steaua Turabo va fi una dificilă pentru ambele echipe. Jucătorul recunoaşte că adversarii din această seară au o echipă mai bună, cu o bancă mai lungă, însă consideră că Piteştiull este într-o formă mai bună iar acest lucru va conta în stabilirea câştigătoarei. 

Va fi un meci foarte dificil pentru ambele echipe. Ei formează o echipă foarte puternică cu individualităţi foarte bune şi au o bancă mai lungă decât noi dar acest lucru nu ne sperie şi vom intra pe teren doar cu gândul la victorie. Avem nevoie să câştigăm ambele meciuri de acasă pentru a nu juca ultima carte de accedere în playoff contra Sibiului, în ultima etapă. Cred că va fi mai dificil să nu pierdem la peste zece puncte la Sibiu decât să nu pierdem în aceste două partide pe teren propriu, a declarat Stefanovic pentru totalbaschet.ro

Pe lângă meciul cu Steaua Piteştiul mai are de jucat acasă cu CSU Ploieşti şi în deplasare CSU Atlassib Sibiu. Sibienii sunt contracandidaţi la obţinerea unui loc în playoff. Argeşenii au câştigat partida tur cu Sibiul cu scorul 91 - 81.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii