Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Tomeljak:”Dacă vrei să sărbătoreşti ceva, trebuie să câştigi acel ceva”

Ioana Ardereanu (Tg. Mureş)

Ioana Ardereanu (Tg. Mureş)
08.04.2011

Fundașul echipei învingătoare a uneia dintre semifinalele Cupei României, disputată între Steaua București și Asesoft Ploiești, partida încheiată cu victoria bucureștenilor, cu scorul de 75-60, Ivan Tomeljak a declarat că meciul bun practicat în ultima parte a meciului le-a dat încredere atât lui cât și coechipierilor săi, încredere, ce afrimă el, i-a ajutat să obțină victoria.



Ce impresie ţi-a lăsat meciul de astăzi împortiva campioanei?
Meciul a fost unul dificil pentru că nu degeaba am jucat împotriva primei echipe din această ligă. Ştiam că va fi un meci greu însă noi am reuşit să îi batem acasă, în meciurile directe şi astfel ştiam că aveam şansă noastră, numai dacă puneam suflet, în joc şi ne apăram şi îi întreceam la capitolul recuperări, ceea ce am şi reuşit, zic eu. Ne-am pregătit din greu pentru acest meci. Noi ştiam care sunt punctele slabe ale lor aşa că am reuşit să facem un meci bun care ne-a dat încredere şi aşa cred că am reuşit să obţinem victoria.

Cât de greu crezi că va fi meciul de mâine din finală?
Fiecare finală este una dificilă, dar noi suntem multumiţi că am reuşit să ajungem până aici. Vom da ce e mai bun din noi pentru a câştiga această finală. Până la urmă, dacă vrei să sărbătoreşti ceva, trebuie să câştigi acel ceva.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii