Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jason Forte:”Bunica mea îmi spunea mereu ”Fie ca rezultatul final să exprime ce ai de spus”„

Ioana Ardereanu (Tg-Mureș)

Ioana Ardereanu (Tg-Mureș)
09.04.2011

BC Mureș a suferit o cea de-a doua înfrângere din cadrul Cupei României, în finala mică, în fața lui Asesoft Ploiești, înfrângere cu scorul de 91-78 care a scos formația mureșană de pe podiumul Cupei. După desemnarea sa ca fiind MVP-ul acestei competiții, extrema mureșană, Jason Forte a declarat că aceasta distincție l-ar fi mulțumit pe deplin în circumstanțele unei victorii ale echipei sale în fața campioanei en-titre.

 

A fost un meci cu adevărat greu pentru că Asesoftul este o echipa în adevăratul sens al cuvântului, care, împortiva noastră, a jucat fizic, având o evoluție foarte bună. Noi am încercat să revenim în joc și să jucam la fel de agresiv ca și ei, însă echipa cea mai buna a câștigat. Chiar am vrut să obținem victoria în acest meci pentru a ocupa un loc pe podium. Ne-am concentrat pe victorie, însă cred că nu a fost să fie. Pentru mine prioritară a fost victoria și nu titlul de MVP al Cupei. Îmi amintesc că bunica mea îmi spunea mereu ”Fie ca rezultatul final să exprime ce ai de spus”. Am vrut să câștigăm ca o echipa dar nu ne-a reușit în această seară. Pentru desemnarea mea ca MVP, nu pot decât să le mulțumesc, însă acest lucru nu mă satisface atât de mult pe cât m-ar fi mulțumit o victorie în fața Asesoftului și clasarea pe locul trei.



Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii