Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jason Forte - MVP-ul Final Four-ului de la Mureş

Andrada Comănici

Andrada Comănici
08.04.2011

Extrema de peste ocean a lui BC Mureş, Jason Forte, a fost desemnat MVP-ul Final Four-ului desfăşurat la Mureş şi a fost răsplătit pentru evoluţia sa cu un premiu în valoare de 500 de euro. Americanul a avut parte de două meciuri extrem de bune în semifinala contra Mediaşului, dar şi în Finala Mică disputată în compania campioanei CSU Asesoft.

Astfel, în prima zi a Final Four-ului, Jason Forte a fost nu doar cel mai eficient jucător de pe parchet al celei de-a doua semifinale, ci şi marcatorul principal al echipei antrenate de Deri Csaba, înscriind nu mai puţin de 27 de puncte la care s-au adăugat şi 9 recuperări. Din nefericire pentru „tigrii” evoluţia remarcabilă a extremei americane nu a fost suficientă pentru a asigura victoria echipei.

În ziua secundă a desfăşurării competiţiei, BC Mureş a dat piept cu CSU Asesoft, la fel ca şi în prima zi, meciul încheindu-se cu o înfrângere pentru echipa organizatoare. Aceasta nu l-a oprit însă pe Forte să-şi demonstreze din nou calităţile de baschetbalist profesionist, americanul încheind partida cu un double-double, 31 de puncte şi 13 recuperări, şi un indice de eficienţă de 31.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii