Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Javon Masters și Armin Cane și-au prelungit înțelegerile cu CS Dinamo Știința

Javon Masters și Armin Cane și-au prelungit înțelegerile cu CS Dinamo Știința

Javon Masters și Armin Cane și-au prelungit înțelegerile cu CS Dinamo Știința.

Masters este originar din Canada și evoluează pe poziția de conducător de joc. În stagiunea precedentă, întreruptă prematur din cauza pandemiei de COVID-19, acesta a fost unul dintre oamenii din baza ai dinamoviștilor. În cele 19 partide disputate la nivel de LNBM a adunat medii statistice de 30:09 minute, 12,7 puncte, 3,4 recuperări și 4,7 pase decisive pentru un indice la eficiență de 13,4 unități. Din punct de vedere al procentajelor, baschetbalistul canadian a terminat sezonul 2019/2020 cu 54,2% la două puncte, 26,8% la trei puncte și 76,4 la libere. 

„Sunt foarte încântat de întoarcerea la Dinamo Știința! Sezonul trecut a fost unul foarte bun, am reușit să ne atingem obiectivele, atât calificarea în Final Four cât și cea în Playoff, încheind pe locul 4 odată cu suspendarea prematură a competiției. Acum, având un nou antrenor, o parte dintre colegii de anul trecut și nou-veniți ambițioși, cred și sper că vom putea să fim cel puțin la același nivel și în acest sezon!", a declarat baschetbalistul canadian pentru pagina de Facebook a dinamoviștilor.

De partea cealaltă, Armin Cane a fost folosit de fostul antrenor al CS Dinamo Știința, Tudor Costescu, 17 minute în medie pe meci. În timpul petrecut pe parchet, baschetbalistul american a adunat medii statistice de 8,1 puncte, 2,5 recuperări și 1,7 pase decisive pentru un indice la eficiență de 7,5 unități. Jucătorul de poziția 2 a terminat sezonul cu un procentaj de 42,4 la aruncările de la mare distanță. 

„Mă bucur că voi continua la Dinamo Știința și în acest sezon! O nouă ediție de campionat, o echipă parțial nouă, însă cu același obiectiv de a fi o formație competitivă și de a continua reușitele din anii anteriori! Sezonul precedent s-a încheiat, simt eu, când noi eram în cea mai bună formă. Mă bucur că mă întorc la echipă, o familie, unde mă simt ca acasă!"

Dinamoviștii au prelungit înțelegerile cu Ousmane Barro și Andrei Calenic și l-au transferat pe Bogdan Penciu de la SCM Timișoara și pe Ionuț Berceanu de la SCM Craiova. Antonis Constantinides este noul antrenor al clubului din Capitală.

*foto: Facebook - Dinamo Știința Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii