Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jayce Johnson stabilește multiple recorduri în actuala stagiune a LNBM

Jayce Johnson stabilește multiple recorduri în actuala stagiune a LNBM

BC CSU Sibiu a făcut instrucție cu Athletic Constanța, pe care a învins-o cu scorul de 92-65, într-un meci jucat astăzi, 7 februarie, la Voluntari.

Jayce Johnson a reușit cea mai bună performanță a carierei profesioniste în cadrul acestui meci din turneul 7 al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Pivotul american de la Sibiu a fost integralist și a reușit 24 de puncte, 23 de recuperări (10 ofensive), 6 capace, 3 pase decisive și 2 turnovers. Johnson a marcat 10/15 de la 2 puncte și 4/5 de la linia de fault, pentru un indice al eficienței de 48 de unități.

În urma acestei prestații, Johnson a stabilit noi recorduri stagionale la recuperări, recuperări ofensive, capace și eficiență.

foto: Athletic Constanța

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DND :

    JJ
    Ținem cont și de valoarea adversarului dar totuși pare o creștere mare de formă a lui JJ, un jucător foarte implicat și o mână foarte sigură sub panou (oferă foarte sigur mingea sub inel acolo unde mulți o "trântesc" de panou) Felicitări pentru performanță și la mai multe.

    cu 3 ani în urmă (08.02.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    JJ
    A crescut foarte mult, fata de cum arata in toamna, la primele amicale.
    Mie imi place devotamentul lui, se lupta extraordinar la fiecare minge recuperata. Daca o tine tot asa o sa ajunga un pivot la fel de bun ca si Cooper.

    cu 3 ani în urmă (08.02.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii