Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jucătorul etapei 28: Cătălin Burlacu (CSU Ploieşti)

totalbaschet.ro, Foto: Ionuţ Badea

totalbaschet.ro, Foto: Ionuţ Badea
27.03.2011

Catalin BurlacuCSU Ploieşti a câştigat cu 92 – 73 meciul cu BC Mureş. Cătălin Burlacu a fost cel mai bun om al gazdelor şi Jucătorul Etapei cu numărul 28 în opinia totalbaschet.ro.

Jucătorul Ploieştiului a terminat meciul cu 28 de puncte, 9 recuperări,  7 pase decisive şi două intercepţii.

Burlacu a marcat 9 din cele 12 aruncări de două puncte pe care le-a încercat şi 3 din cele 4 încercări de la mare distanţă, pentru un procentaj de 75% la aruncările din acţiune.

Cincisprezece puncte din totalul marcat de jucătorul originar din Iaşi au fost reuşite în primul sfert iar patru în parţialul de 11-0 cu care Ploieştiul a încheiat partida. 

Este al treilea meci din acest sezon în care Burlacu marchează cel puţin 28 de puncte, recordul său stagional fiind de 29 de puncte, prag pe care l-a atins de două ori, cu Iaşiul şi, în prima etapă a returului, cu Sibiul. De altfel în Etapa cu numărul 16 a fost şi prima dată când a primit distincţia de Jucătorul Etapei în opinia totalbaschet.ro.

Lista completă a celor desemnaţi Jucătorul Etapei în acest retur

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii