Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jujuan Cooley:”Nu am reușit să ne apărăm ca o echipă”

Ioana Ardereanu (Tg. Mureş)

Ioana Ardereanu (Tg. Mureş)
08.04.2011

După una dintre semifinalele Cupei României, în care echipa sa a fost învinsă de către Gaz Metan Mediaș, cu scorul de 88-100, conducătorul de joc de la BC Mureș, Jujuan Cooley speră la o surpriză în meciul din finala mică de mâine, împortiva Asesoftului, afrimând că formația sa ar putea produce o surpriză și s-ar putea clasa pe locul trei la sfârșitul acestei competiții.

Ce impresie ţi-a lăsat meciul?
A fost un meci într-adevăr greu, mai ales că noi ne doream foarte mult victoria în faţa Gazului. Asta este viața însă. Uneori pierzi, alteori câştigi. Cert e că trebuie să ne pregătim pentru mâine şi să încercăm să câştigăm în faţa Asesoftului.


Cum crezi că va fi partida de mâine împotriva campioanei?
Meciul va fi cu siguranţă unul dificil având în vedere ca Asesoft este campioana ultimilor ani. Trebuie să ne revenim rapid după înfrângerea de astă seară şi sper că vom putea produce o surpriză mâine şi să învingem Asesoftul pentru a ne clasa pe locul trei.


Unde crezi că s-a pierdut meciul?
Eu m-am pierdut la libere. De obicei toate liberele mele intră însă astăzi nu mi-a intrat niciuna. Defensiva a fost însă cheia meciului, acolo unde am pierdut cu siguranţă pentru că nu am reuşit să ne apărăm aşa cum ar face o echipă în adevarătul sens al cuvântului.

Cum ţi s-a părut publicul în circumstanţele în care aţi pierdut?
Fanii au fost uluitori. E un sentiment grozav să vezi cum ataţia oameni te susţin. Pot spune că atmosfera a fost uimitoare astăzi. Iubesc fanii de aici si ţin să le mulţumesc pentru suportul care ni-l acordă întotdeauna. Sper că şi mâine ne vor încuraja la fel!

1 comentariu la aceasta stire:
  • barni :

    unde s-a pierdut meciul?
    Meciul a fost pierdut de faptul ca apararea la Bc Mures era execrabila ieri, recuperare zero, si in ofensiva si in defensiva(nici macar nu schitau vreun gest ca ar dori sa recupereze mingea, de parca toate aruncarile intrau 100%),de fapt aceste doua probleme sunt evidente daca ne uitam la tabelul de la sfarsituil sezonului regulat, Bc Mures este echipa cu cele mai multe puncte primite dintre echipele calificate in play-off. Despre atac nu prea avem ce spune. Felicitari gazului si Stelei pentru victorii. Si hai BC Mures macar in seara asta sa dati tot ce puteti pe teren. Nu conteaza daca pierdeti, dar sa parasiti terenul stiind ca ati dat tot ce ati putut, fiecare din voi, nu doar trei jucatori.

    cu 13 ani în urmă (08.04.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii