Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Juniorii Bogdan Popa, Andrei Iliescu şi Victor Petrache ar putea debuta în EuroCup pentru Steaua CSM Eximbank

Eduard Popa

Eduard Popa
16.12.2015

Steaua CSM Eximbank Bucureşti va evolua astăzi în ultimul său meci din faza grupelor EuroCup, pe terenul celor de la Buducnost Podgorica. 

Steaua nu se va putea baza pentru meciul de la Buducnost pe cinci jucători faţă de partida tur: Aleksandar Rasic, care a părăsit formaţia "Roş-Albastră" făcând întorcându-se în Turcia şi Pani Barac, Levente Szijarto, Denis Ikovlev şi Bill Amis toţi absenţi din cauza unor accidentări. 

Astfel, Hristu Şapera a fost nevoit să convoace pentru această partidă nu mai puţin de trei juniori de la echipa a doua: Bogdan Popa, Andrei Iliescu şi Victor Petrache

Andrei Iliescu şi Victor Petrache fac parte din echipa Stelei care a cucerit sezonul trecut titlul naţional la categoria U-18 şi au reprezentat împreună România la Campionatul European U-18 din această vară. Mai mult decât atât, Iliescu a debutat în prima echipă a roş-albaştrilor în 2013, când avea doar 16 ani. De asemenea, Petrache a debutat în LNBM în sezonul 2013/2014, într-o partidă cu Farul, câştigată cu 108-58, în care a jucat 7:18 minute şi a reuşit 5 puncte şi 2 recuperări.

În meciul cu Podgorica ar putea juca şi Bogdan Popa, tânărul baschetbalist venit de la Unicaja Malaga în această vară. Popa s-a aflat pe foaia de joc a lui Hristu Şapera la mai multe meciuri din Eurocup în acest sezon, dar nu şi-a făcut încă debutul în competiţie.

Pe lângă cei trei sportivi în vârstă de 18 ani, din lotul Stelei care se va deplasa la Podgorica vor mai face parte Adrian Roşu, Ionuţ Drăguşin, Mihai Paul, Marko Marinovic, Titus Nicoară, Chris Cooper şi Gerald Lee.

Meciul dintre Buducnost Podgorica şi Steaua CSM Eximbank Bucureşti, care contează pentru ultima etapă din faza grupelor EuroCup, se joacă de la ora 20:00 şi va fi transmisă în direct de DigiSport 4.

*foto: sportpictures

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    Meci in Europa
    Poate nu ati auzit dar in afara FCSB ului astazi msi joaca o echipa romaneasca in Europa. Despre acel meci nici un articol psna la ora asta?

    cu 8 ani în urmă (16.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii