Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Justas Tamulis: „Cu 5 minute rămase, ne-am oprit din a mai juca”

Bogdan Isailă, David Istrate

Bogdan Isailă, David Istrate
29.05.2019

Justas Tamulis: „Cu 5 minute rămase, ne-am oprit din a mai juca”

Miercuri, 29 mai, CSM CSU Oradea a obținut cea de-a doua victorie consecutivă în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin și s-a apropiat la un pas de câștigarea titlului. În ciuda acestui fapt, BC CSU Sibiu a reușit 35 de minute foarte bune, cedând acest joc la o diferență mică (62-64).

Principalul marcator al gazdelor a fost Justas Tamulis, jucător ce a contabilizat 11 puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție. Într-un interviu pentru Total Baschet, acesta a susținut că în continuare crede în șansele echipei sale, fiind conștient că le va fi extrem de greu. Cu toate acestea, Tamulis spune că își vor face temele mai bine pentru următorul joc și vor încerca să ia totul pas cu pas.

Ați văzut că a fost un meci dificil pentru ambele echipe. Nu știu, am făcut niște greșeli, dar cred că nimic nu este gata. Trebuie să câștigăm trei meciuri, este un drum lung, însă vom face tot ce putem. Trebuie să ne concentrăm pe următorul joc și apoi, pas cu pas, până în jocul cinci. În ambele partide, trebuia să jucăm mai agresiv. În apărare, ei au jucat la linia de fault, agresiv și de aceea, trebuia să răspundem și noi cu același nivel de agresivitate. Trebuie să jucăm mai rapid și să facem lucrurile așa cum le-am făcut tot sezonul. Astăzi, cu 5 minute rămase, ne-am oprit din a mai juca și nu îmi dau seama ce s-a întâmplat. Trebuie să ne uităm la înregistrări, să ne învățăm lecțiile și să ne pregătim pentru următorul meci. Acum, la cald, este greu de spus. Cu siguranță, cred că putem reveni. Pas cu pas, trebuie să ne revenim, să ne uităm înainte, indiferent de orice, și să câștigăm următoarea întâlnire.”

Seria se mută la Oradea pentru următoarea confruntare, care va avea loc duminică, 2 iunie, de la ora 19:00, în direct pe Digisport 4.

*foto: Sebastian Marcovici/BC CSU Sibiu - Facebook

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu underCat :

    O atitudine demna
    de un finalist.

    cu 4 ani în urmă (29.05.2019) Raspunde
  • bulcul :

    Tamulis
    Dintre cei mai buni shooteri din campionat, mi se pare, chiar si cand are meciuri mai slabe. Ma mir de multe ori sa il vad reusind si patrunderi. Ar fi extraordinar daca l-am avea la Oradea, in locul lui Pasalic, din sezonul viitor, care joaca sub asteptari. Imi pare rau de el. Altfel, vreau sa-l amintesc pe Watson care spre sfarsitul acestui sezon a avut cele mai bune prestatii de cand e la noi in campionat, din punctul meu de vedere. Cred ca suntem foarte norocosi sa il avem si probabil ca ne vom bucura de el si sezonul viitor; nu vad de ce ar pleca.

    cu 4 ani în urmă (30.05.2019)
    • CSM CSU Oradea Robert:

      Watson
      Are contract cu noi semnat pe 2 ani, deci si la anul va fi tot in culorile CSM-ului, eu asa stiu...

      cu 4 ani în urmă (30.05.2019)
    • bulcul:

      Watson
      Ma gandesc ca are planuri sa isi incheie cariera in Romania, daca si-a luat cetatenie, iar avand in vedere faptul ca de la Cluj a plecat mai de bine, mai de rau, iar Oradea fiind cealalta echipa cu pretentii la titlu in fiecare an, sper ca se gandeste sa-si faca aici vesnicia, cu aceeasi daruire ca acum. Conducerea clubului cred ca realizeaza avantajele pe care le are prin acest jucator, si prin urmare sa se inteleaga din punct de vedere financiar pentru urmatorii 2-4 ani, cat mai poate fi in forma.

      cu 4 ani în urmă (30.05.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii