Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Justas Tamulis pleacă de la BCM U Pitești

Justas Tamulis pleacă de la BCM U Pitești

Justas Tamulis a disputat ultimul meci în echipamentul lui BCM U Pitești în victoria obținută după prelungiri contra lui CSO Voluntari, scor 97-89. Lituanianul și-a găsit echipă în țara natală și va continua sezonul la Pieno Zvaigzdes.

Baschetbalistul în vârstă de 25 de ani s-a alăturat lui BCM U Pitești la startul sezonului 2019/2020. El a bifat 14 prezenței în Liga Națională de Baschet Masculin, cu cifre statistice de 6.7 puncte, 1.2 recuperări și 1.2 pase decisive în aproape 20 de minute petrecute pe parchet. Cel mai bun meci al său a avut loc în Grupa Galbenă contra lui CSM Galați când a marcat 15 puncte.

Tamulis a mai evoluat pentru Pieno Zvaigzdes timp de două sezoane între 2015 și 2017. El s-a format la Zalgiris Kaunas, unde a evoluat doar pentru echipa secundă iar în Lituania a mai jucat pentru Nevezis. Leche Rio Breogan și BC CSU Sibiu sunt celelalte două echipe străine unde a mai evoluat.

Pieno Zvaigzdes, noua echipă a lui Justas Tamulis, se află pe poziția a 8-a în campionatul Lituaniei cu 6 victorii și 15 înfrângeri.

foto: BCM U Pitești (facebook)

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    Bafta Justas si
    multumim ca ai facut parte din familia CSU.

    cu 4 ani în urmă (02.02.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii