Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Karlo Vragovic: „Am marcat pentru că echipa mea avea nevoie de mine”

Karlo Vragovic: „Am marcat pentru că echipa mea avea nevoie de mine”

Luni, 23 decembrie, în Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazul” din București, CSA Steaua a primit vizita lui SCM U Craiova. Partida a făcut parte din etapa a 11-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin și s-a încheiat cu victoria gazdelor: 93-90.

Cel mai bun jucător de pe teren a fost Karlo Vragovic, sportiv ce a adunat 31 de puncte în 22 de minute. La final, baschetbalistul de 30 de ani a oferit o scurtă declarație despre jocul din această seară.

Știam că aveam nevoie de victorie. Prin urmare, încă de la început am respectat ceea ce am lucrat la antrenamente. Din păcate, în unele momente ne-am oprit din a ne mai face jocul și le-am permis adversarilor să revină. Am avut chiar și o diferență de 12 puncte și ei au reintrat în meci. Așadar, dacă ne dorim să câștigăm următoarea partidă, nu mai putem permite astfel de greșeli. Știam că va fi un duel dificil pentru că, mai ales, acum la final de an, fiecare dispută e ca o finală. Toate echipele sunt foarte bune și dacă le lași să își facă jocul, vei vedea că pot marca foarte mult. Astăzi, în ultimul sfert, cred că ambele formații am marcat peste 30 de puncte. De aceea, trebuie să jucăm cu o mai mare intensitate în apărare și cred că aceasta este cheia.”

De asemenea, Vragovic a explicat și felul cum a reușit să evolueze așa de bine, înscriind nu mai puțin de cinci triple.

Am marcat pentru că echipa mea avea nevoie de mine. Nu știu exact, am jucat pentru echipă. Pentru mine, acesta e cel mai important lucru. Am văzut că treceam prin anumite probleme și mi-am ridicat nivelul jocului. La final a fost bine pentru că am câștigat.”

Pentru CSA Steaua București, urmează derby-ul cu CS Dinamo Știința București din manșa tur a sferturilor de finală ale Cupei României.

Va fi un derby. Fiecare încleștare de genul este dificilă. Ei ne știu bine așa că va fi un duel greu. Vom avea două meciuri cu ei în Cupă și încă unul în campionat. Toate trei vor fi în decurs de zece zile așa că va fi cu adevărat interesant.”

*foto: Răzvan Păsărică/Sport Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii