Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Karlo Zganec: „Este o plăcere să fiu aici și să joc încă un sezon la U-BT”

Karlo Zganec: „Este o plăcere să fiu aici și să joc încă un sezon la U-BT”

Luni, 3 august, jucătorii lui U-BT Cluj-Napoca s-au reunit și au început pregătirea pentru sezonul 2020-2021. În primele două săptămâni, alb-negrii s-au pregătit fizic, sub coordonarea lui Andrei Bălan, urmând ca de vineri, 14 august, să înceapă antrenamentele cu Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan.

La zece zile după reunire, U-BT Cluj-Napoca a realizat un material video în care a cerut prima impresie a lui Andrija Stipanovic, Karlo Zganec și Donatas Tarolis și părerea lor referitoare la atmosfera din cadrul echipei.

Este plăcut că am revenit la antrenamente. Iubesc acest oraș, oamenii de aici, clubul și fanii noștri. Este o plăcere să fiu aici și să joc încă un sezon la U-BT. Până acum, antrenamentele sunt destul de grele, dar suntem în presezon și trebuie să ne pregătim în acest fel”, a declarat Karlo Zganec, aflat la al doilea sezon consecutiv în Cluj.

Un alt baschetbalist care a evoluat și stagiunea precedentă pentru ardeleni este Donatas Tarolis. Acesta este nerăbdător să înceapă campionatul.

A fost o vară lungă, mi-a fost dor de toți oamenii de aici. Mă gândesc la fani, la jucători și la antrenori. Mă bucur că m-am întors aici. Cu siguranță misiunea noastră nu s-a încheiat, este trist că sezonul s-a încheiat din cauza virusului. Sper ca sezonul să înceapă cât mai curând și să continuăm să ne luptăm pentru titlu.”

În această vară, U-BT Cluj-Napoca a transferat patru jucători străini. Unul dintre ei este Andrija Stipanovic, care îi va lua locul lui Darko Planinic sub panou.

A fost o decizie ușoară să vin aici, am auzit lucruri bune despre orașul Cluj-Napoca. Am jucat ca adversar aici și cred că este locul potrivit pentru mine și pentru familia mea. Clubul este foarte bine organizat, are un antrenor pe măsură și acesta a fost unul dintre motivele pentru care am venit. Chiar dacă am 33 de ani, simt că pot să îmi îmbunătățesc jocul. Sunt un baschetbalist muncitor și sper să am o conexiune cu Dule, deoarece și el este așa. Deși am 33 de ani, sper să cresc ca jucător.

Toată lumea mi-a spus aceleași lucruri. Am auzit numai complimente despre oraș și despre echipă. Nu am auzit niciun cuvânt rău, doar aspecte pozitive. Știu că ambițiile clubului sunt îndrăznețe. Vrem să câștigăm campionatul, Cupa României și să jucăm în Champions League. Pot să promit că voi da tot ce am mai bun. Sper să fie suficient, astfel încât să ne atingem obiectivele.

Cred că noi și celelalte echipe suntem în aceeași situație. Este un moment ciudat. Ne lipsesc 4-5 jucători, dar toată lumea are această problemă. Sper să se găsească o soluție și să înceapă campionatul. Îmi doresc ca virusul să dispară sau să fie o modalitate să jucăm meciurile. Sper să apară o soluție ca oamenii să vină la meciuri, pentru a avea o atmosferă mai bună. Vrem, împreună cu fanii, să ne atingem obiectivele pe care le avem la începutul sezonului.”

Mai jos puteți urmări declarațiile celor trei baschetbaliști, cât și imagini de la antrenamentele lui U-BT. În mod normal, elevii lui Mihai Silvășan ar urma să aibă primul meci oficial în 15 septembrie, pe terenul lui KK Igokea.

 
🎥 Andrija Stipanović, Karlo Žganec și Donatas Tarolis la începutul sezonului 2020-2021

Au trecut 10 zile de la începerea pregătirii pentru noul sezon. 💪🏻 🎥 Primele păreri ale lui Andrija Stipanović, Karlo Žganec și Donatas Tarolis despre perioada de acomodare.

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Wednesday, August 12, 2020

*foto: Nagy Melinda/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii