Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Karlo Zganec va lipsi două săptămâni de pe teren

Karlo Zganec va lipsi două săptămâni de pe teren

Sâmbătă, 28 decembrie, U-BT Cluj-Napoca a obținut o victorie importantă în sferturile de finală ale Cupei României. Trupa lui Dusko Vujosevic a învins-o la 19 puncte pe rivala BC CSU Sibiu, 83-64, și este la un pas de calificarea în Final Four.

În ciuda acestui succes, alb-negrii au un motiv de îngrijorare. Karlo Zganec s-a accidentat în ultimul sfert al întâlnirii cu galben-albaștrii și va fi indisponibil pentru două săptămâni. Pivotul lui U-BT a suferit o lovitură și în jocul de la Sibiu din 21 decembrie, însă atunci a continuat să evolueze.

De aceasta dată, după contactul cu unul dintre elevii lui Dan Fleșeriu, Karlo Zganec a părăsit terenul și a fost transportat la vestiar. Mai târziu, fanii l-au observat pe jucătorul de 24 de ani atunci când acesta pleca din BTarena, probabil, înspre spital.

Conform u-bt.ro, Zganec a efectuat un RMN, în urma căruia a aflat că a suferit o entorsă de umăr, cu întinderea câtorva ligamente din cadrul articulației glenohumerale. Așadar, acesta va fi nevoit să stea pe tușă timp de 14 zile.

În această perioadă de două săptămâni, U-BT Cluj-Napoca are programate următoarele meciuri:

sâmbătă, 4 ianuarievs. SCM Timișoara

miercuri, 8 ianuarievs. Ironi Ness Ziona

sâmbătă, 11 ianuarievs. SCM U Craiova

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Bine
    ca n a fost la mana de aruncare.
    Sanatate multa!

    cu 4 ani în urmă (31.12.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    😔
    Get well soon.

    cu 4 ani în urmă (31.12.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii