Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kerron Johnson a fost cel mai bun marcator în partida cu Enisey Krasnoyarsk

Kerron Johnson a fost cel mai bun marcator în partida cu Enisey Krasnoyarsk

U-BT Cluj-Napoca a pierdut la mare luptă partidă împotriva celor de la Enisey Krasnoyarsk, cu scorul de 97 la 87. Clujenii au fost conduși aproape întreaga partidă, dar au forțat revenirea în actul decisiv, când s-au apropiat la 4 puncte. 

Kerron Johnson a fost cel mai bun marcator al partidei, americanul de la U-BT a terminat partida cu 26 de puncte și 5 pase decisive pentru un indice la eficiență de 23 de unități. Darko Planinic a avut, la rândul său, o prestație solidă, cu 22 de puncte marcate, 3 recuperări și un capac pentru 16 unități la eficiență. 

Tânărul Ștefan Grasu a terminat meciul cu +10 și a fost singurul jucător din lotul clujenilor care a terminat cu un indice pozitiv la capitolul +/-,  Grasu a fost folosit timp de 8 minute și și-a trecut în cont 5 puncte și 2 recuperări pentru 7 unități la eficiență.

Ca echipă, clujenii au fost depășiti la majoritatea capitolelor statistice, singurul capitol statistic la care au stat mai bine a fost procentajul la aruncări libere, echipa antrenată de Mihai Silvășan a terminat partida cu 81.8%, în timp ce adversarii lor au avut doar 73,9%.

*foto: facebook U-BT Cluj-Napoca

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii