Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kris Richard, în creștere de formă după dobândirea cetățeniei române

Kris Richard, în creștere de formă după dobândirea cetățeniei române

Kris Richard a obținut cetățenia română în data de 12 decembrie 2019. 

Deși nu s-a implinit o lună de când a primit pașaportul, Richard a evoluat în trei partide drept jucător român:

Linie statistică: 21:30 minute - 20 de puncte, 1 recuperare, 1 pasă decisivă, 2 intercepții și 1 minge pierdută pentru 20 la eficiență și +22 la capitolul +/-.

  • În deplasare pe terenul lui CSU Sibiu (LNBM) 

Linie statistică: 29:01 minute - 17 puncte, 4 pase decisive, 4 intercepții și 1 minge pierdută pentru 18 la eficiență și +19 la capitolul +/-.

  • Pe teren propriu cu SCM Craiova (Cupa României) 

Linie statistică: 32:25 minute - 18 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții și 1 minge pierdută pentru 20 la eficiență și + 18 la capitolul +/-.

Astfel în aceste trei partide, combo guard-ul campioanei României are medii statistice de 18,3 puncte, 2,6 recuperări, 2,6 pase decisive, 3 intercepții și 1 minge pierdută pentru 19,3 la eficiență și +19,6 la +/-. De menționat și faptul că echipa sa a câștigat toate aceste partide la o diferență minimă de 11 puncte. 

Din momentul în care a depus jurământul, Richard a jucat și în partidele cu U-BT Cluj-Napoca și Ironi Ness Ziona, dar nu în calitate de jucător român. Prestația din partida cu Ironi Ness Ziona i-a adus acestuia distincția de MVP al rundei în FIBA Europe Cup

*foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii