Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kris Richard, prestație de excepție în victoria lui CSM CSU Oradea

Kris Richard, prestație de excepție în victoria lui CSM CSU Oradea

Miercuri, 18 decembrie, Arena Antonio Alexe din Oradea a găzduit confruntarea dintre campioana României și Ironi Ness Ziona. CSM CSU Oradea a controlat partida de la început și până la final și, în ciuda unui final mai slab, a reușit să obțină victoria: 86-80.

Elevii lui Cristian Achim au avut cinci zile extrem de bune. Mai întâi, au învins-o pe U-BT Cluj-Napoca în Liga Națională de Baschet Masculin și astăzi (18.12) au depășit-o pe Ironi Ness Ziona în FIBA Europe Cup.

Cel mai bun jucător al ambelor partide a fost Kris Richard, care în disputa cu formația israeliană a adunat 31 de puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție. Acesta a avut niște procentaje excelente: 70% de la distanță (7/10), 58.8% din acțiune (10/17) și 100% de la linia de libere (4/4). Datorită acestor statistici, Richard a terminat cu un indice al eficienței de +30.

Din lotul bihorenilor, s-au mai remarcat Nikola Markovic (18 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție) și Aaron Broussard (14 puncte, 5 pase decisive, 2 intercepții, o recuperare).

Datorită acestui rezultat, CSM CSU Oradea are un bilanț de o victorie și o înfrângere în FIBA Europe Cup, la fel ca celelalte trei echipe din grupa J. Totuși, din cauza coșaverajului, Leii-Roșii ocupă poziția a treia, aflându-se în spatele lui U-BT Cluj-Napoca și a lui Ironi Ness Ziona.

*foto: Roby Boroș/fiba.basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    Ar fi timpul
    Sa-i gasim o porecla.

    cu 4 ani în urmă (19.12.2019)
    • CSM CSU Oradea Black_Mamba:

      Porecla?
      eu nu tin minte sa-l fi vazut zambind => GRUMPY

      cu 4 ani în urmă (19.12.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Era timpul
    sa își revina. Asta e adevăratul Kris, când vrea trage echipa după el, azi a fost fenomenal. Markovic a prins și el o zi de excepție. La Zeko se vede lipsa jocurilor din ultimul timp, a pierdut din ritm. Nu știu ce face Fometescu, dar dacă nu arata mai mult tupeu și siguranță nu știu dacă va mai putea progresa. Achim i-a dat șanse destule, dar vad ca nu profita de ele. Păcat, băiatul chiar are potențial, dar cu psihicul cred ca nu sta tocmai bine. Nu știu ce sa zic de Cooke, dar nu m-a impresionat deloc un fost jucător Nba, cu peste 300 meciuri la activ. La cum a jucat Kris as zice ca el e o fosta glorie Nba. Felicitări CSM!

    cu 4 ani în urmă (19.12.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Ce victorieeee frumoasă,totusi o echipa buna din Israel,buget mai mare și dacă mă gândesc că au un jucator cu 300 meciuri în Nba spui wow,jucatorul de Nba a fost azi Richard,senzațional băiatu ăsta,Markovic și el foarte util mai ales pe final,daca și Zeko era în forma era super,dar am văzut azi un pivot Withy cum nu am văzut demult la Oradea,atletic,precis,sigur pe el.
    O super victorie,urmează Piteștiu.

    cu 4 ani în urmă (19.12.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii