Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: ”Marele meu regret pe 2010 este ratarea titlului”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
13.01.2011

Jucătorul echipei ”U” Mobitelco, americanul Kyndall Dykes, a declarat că echipa sa a făcut un sezon foarte bun până acum și că este mulțumit de evoluția sa la gruparea ardeleană, după cum informează site-ul oficial al formației din Cluj.

Dykes este convins că acest sezon se va termina bine pentru clujeni. ”A fost un campionat bun. Am încercat să câștigăm toate meciurile și să jucăm ca o echipă. Toată lumea are încredere în mine și eu sunt convins că vom avea parte de rezultate foarte bune”, a completat baschetbalistul american.

Marele regret al jucatorului de peste Ocean este ratarea titlului din campionatul precedent. ”A fost un an bun dar nu aș fi putut să fac nimic fără echipă. Marele meu regret este că nu am câștigat Divizia A. Este importantă medalia de argint, desigur, dar acum vrem aurul”, a mai completat echipierul formației ”U” Mobitelco.

Conform sursei citate, Kyndall Dykes s-a aflat la New Orleans în timpul uraganului Katrina. ”Se vedeau familii care își părăseau casele, se puteau vedea oameni morți pe stradă. A fost unul din cele mai cumplite momente din viața mea. Tot ce s-a întâmplat atunci, acolo, a fost o nebunie. Au evadat deținuți, au fost uciși ofițeri de poliție. Și familiei mele i-au lipsit unele lucruri însă acum toată lumea este bine”, a povestit Dykes pentru u-mobitelco.ro

Kyndall Dykes a fost adus la Cluj în 2009 pentru a-l înlocui pe David Lawrence, însă americanul a rămas la gruparea ardeleană, fiind unul dintre cei mai buni jucători străini din Divizia A.

sursa foto: adevarul.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii