Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

La Phoenix Galați se merge pe continuitate

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
06.07.2016

Phoenix a fost fără îndoială revelaţia sezonului 2015-2016 din Liga Naţională de Baschet Masculină. Debutantă în eşalonul de elită, echipa condusă de Florin Nini şi Bogdan Bălănică a furnizat multe surprize, a învins echipe cu bugete net superioare, ajungând până în faza sferturilor de finală unde a fost eliminată de viitoarea campioană, CSM U Oradea.

Aflat în Serbia, la un curs de perfecţionare, antrenorul principal Florin Nini a anunţat că doi dintre jucătorii exponenţiali din sezonul trecut, sârbii Milos Pesic şi Milos Bojovic vor îmbrăca tricoul echipei gălăţene şi în sezonul 2016-2017.

„Pesa” a jucat 36 de meciuri în ultima ediţie de campionat şi a avut ca medii statistice: 13,3 puncte, 6,3 recuperări, 3,5 pase decisive şi 14,9 indice de eficienţă. La rândul său, „Bojo” a evoluat în 31 de partide în care a avut ca realizări: 16,5 puncte, 4,7 recuperări, 3,3 pase decisive şi 14,6 indice de eficienţă.

„Bojovic şi Pesic sunt jucători experimentaţi, ne-au ajutat foarte mult şi mă bucur că vor continua proiectul nostru. Suntem în negocieri cu jucători români şi străini, vrem să formăm un lot competitiv”, ne-a declarat tehnicianul de la Phoenix, Florin Nini. Reunirea lotului este programată pe 8 august.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii