Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlo Lazar: ”Calificarea în play-off este un obiectiv care ar trebui îndeplinit fără mari dificultăți”

Alin Bistran

Alin Bistran
13.01.2011

CSM Oradea va întâlni în etapa inaugurală a returui Diviziei A masculine pe CSM București, sâmbătă cu începere de la orele 16:30, la Arena de Baschet. Înainte de deplasarea la București pivotul orădean, Laszlo Lazar, a fost de acord să răspundă câtorva întrebări despre echipă și campionat.

TotalBaschet: Cum vezi turul acesta de campionat?

Laszlo Lazar: Returul campionatului o să fie mult mai greu pentru noi decât turul. Echipele s-au întărit, din păcate nici programul meciurilor nu ne avantajează, dar desigur eu cred în calificarea echipei în play-off deoarece este un obiectiv care ar trebui îndeplinit fără mari dificultăţi. 

T.B: Prima partidă din retur o jucaţi în deplasare, care crezi că va fi rezultatul meciului cu CSM Bucureşti? 
L.L: Meciul cu CSM Bucureşti va fi foarte dificil, deoarece echipa din capitală este un adversar foarte puternic, dar noi vom face tot posibilul să câştigăm.

T.B: Care e atmosfera la echipă? 
L.L: Atmosferă din cadrul echipei este una pozitivă. Suntem o echipă bună, unită, fiecare jucător contribuind la victoriile din tur, cred că vom mai produce câteva surprize şi în retur.

T.B: Ce părere ai despre faptul că domnul Achim a fost numit antrenorul anului în 2010?
L.L: Consider că a meritat acest premiu, este un antrenor bun, care ne-a ajutat mult, ne-a schimbat mentalitatea jucând la victorie fiecare meci indiferent de adversar.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii