Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlofy Botond: „Gestul celor de la Otopeni mi-a lăsat un gust amar”

totalbaschet.ro, Foto: Halmágyi Zsolt

totalbaschet.ro, Foto: Halmágyi Zsolt
28.03.2011

BC Miercurea Ciuc a izbutit una dintre surprizele etapei a 28-a învingând pe teren propriu o echipă cu pretenții la un loc în playoff, CS Otopeni, scor 85-84. Pentru ciucani acest succes a însemnat cea de a treia victorie consecutivă, o victorie importantă în lupta pentru adjudecarea unui loc cât mai bun înaintea playout-ului. Totalbaschet.ro a stat de vorbă cu Laszlofy Botond, antrenorul formației învingătoare, care a declarat că jucătorii săi au îndeplinit foarte bine indicațiile tactice venite de pe bancă, mai ales înaintea pe finalul de joc, acest lucru făcând diferența. De asemenea tehnicianul harghitean s-a declarat uimit de gestul ilfovenilor, care în afară de Belanovic, Eugen Ilie și Cătălin Voiculescu, au plecat la vestiare fără să dea mâna, cum se obișnuiește la finalul jocului, cu adversarii.

După partidele cu Braşov şi Timişoara, am declarat că o să jucăm şansa noastră în meci de meci ca să urcăm cât mai mult în clasament, la finele sezonului regulat. Victoria a fost una mult dorită, presiunea celor de la CS Otopeni asupra îndeplinirii obiectivului, playoff-ul, și-a spus cuvântul, punând în balanța și faptul că această presiune nu s-a regăsit și la noi. Am jucat destul de bine ambele faze ale jocului, atac şi apărare, iar publicul nostru a simţit momentele cheie a meciului şi ne-a încurajat, a crezut în victoria echipei, ce-a ce ne-a dat un avânt considerabil. Doresc să le mulțumesc pe această cale.
La ultimul time out le-am zis băieţilor să se concentreze la maxim, să aibă răbdare la executarea schemei şi să aleagă opţiunea de a înscrie de sub coş, având în vedere că suntem conduşi cu un punct. Au executat schema desenată foarte bine şi aşa am reuşit să învingem, după un final de meci foarte disputat. Îmi pare rău însă de gestul jucătorilor adverşi, care în afară de Belanovici şi antrenorii Eugen Ilie şi Cătălin Voiculescu ne-au arătat dispreț, ieşind din sală fără să dea mână, cum se obişnuieşte, cu adversarii după meci. Le urez succes în lupta de accedere în playoff, consider că merită să fie acolo, respect muncă şi efortul depus de către ei, dar sâmbătă, această atitudine mi-a lăsat un gust amar.

Întrebat de șansele Miercurea Ciuc de a-și trece în cont încă o victorie, etapa următoare, Laszlofy a afirmat următoarele:

Miercuri avem un meci foarte greu la Bucureşti. Consider că avem şanse la o nouă victorie, dar depinde foarte mult cum vom trata succesele obţinute în ultimele etape. Avem din ce în ce mai mare încredere în forţele noastre, dar mai este mult loc de progres.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii