Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlofy: „Meciul s-a pierdut din cauza unei aruncări norocoase a lui Kraemer”

totalbaschet.ro, Foto: Halmagi Zsolt

totalbaschet.ro, Foto: Halmagi Zsolt
31.03.2011

Miercurea Ciuc a pierdut partida susținută miercuri seară în Arena de Baschet din Capitală, în fața formației Municipal București, scor 134-130, la capătul unui meci ce a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru a stabili învingătoarea. De asemenea a fost o confruntare în care s-au doborât 7 recorduri stagionale, Branislav Tomic fiind omul meciului și în același timp jucătorul etapei, după ce a înscris 43 de puncte ducându-și echipa spre prima victorie în ultimele 9 partide. Totalbaschet.ro a stat de vorbă cu tehnicianul formației învinse, Botond Laszlofy, care a declarat că partinda a fost pierdută numai din cauza unei aruncări norocoase ce a venit din mâna lui Ray Kraemer. De asemenea Laszlofy a adăugat că Miercurea Ciuc dorește victoria în partida de etapa viitoare în fața Iașiului, pentru a încheia sezonul regulat pe locul 14.

Miercuri am jucat un meci neobişnuit din mai multe puncte de vedere. După două sferturi în care nu ne-a intrat aproape nimic , două sferturi în care am jucat fără încredere, echipa s-a trezit,după pauză şi am reuşit să înscriem 79 de puncte. Însă jocul rapid, de tranziţie şi pressingul este o armă cu două tăişuri şi aşa s-a întâmplat, ca echipa CSM a avut multe şanse de a înscrie, de care a şi profitat. 
Nu am reuşit să-l anihilam pe Tomic, care a făcut un meci mare în atac. Consider că partida s-a pierdut numai din cauza unei aruncări norocoase, sau mai bine zis de o recuperare ofensivă norocoasă, în care doar Kraemer a crezut, iar noi având meciul în mână ne-am blocat la fază respectivă, rămânând fără replică. Au marcat de după semicercul de 6.75 deși era o fază la care se făcea fault la jucătorul cu mingea, astfel nu ajungeam în situaţie de a jucă prelungiri. Aşa s-a întâmplat, noi mergem înainte. Echipă mea a arătat caracter şi spirit de luptă extraordinar prin revenirea în meci de la -24 de puncte, ceea ce ne va ajuta, sper, în meciurile de play out.
În situaţia data noi în ultima etapă încercam cu toate puterile să învingem echipă din Iași, ca în eventualitatea de a jucă turul doi din play out să avem avantajul terenului propriu şi să încheiam sezonul regulat cu o victorie pentru suporteri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii