Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lemyk, Pîrlog și Pesic, cei mai eficienți din tabăra Phoenix în înfrângerea de la Oradea

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
16.11.2015

Formația pregătită de Florin Nini și Bogdan Bălănică a avut o deplasare grea la Oradea. Gălățenii au demonstrat și de această dată că și-au făcut o echipă competitivă care va pune probleme multor echipe în acest sezon. CSM CSU Oradea s-a întrebuințat serios pe final și a obținut o victorie grea, scor final: 87-78.

Din tabăra gălățeană o evoluție bună a avut din nou Yaroslav Lemyk, cu 20 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Ucraineanul a evoluat 30:27 minute cu următoarele procentaje: 56% (5/9) la aruncările de 2 puncte, 50% (2/4) la aruncările din afara semicercului și 67% (4/6) la aruncările de la linia de fault și un indice de eficiență de 17 unități.

El a fost secondat de Milos Pesic, cu 16 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție. Sârbul a jucat 36:43 minute și a izbutit procentajele: 56% (5/9) la aruncările de 2 p și 40% (2/5) la aruncările de 3 puncte și indice de eficiență 16.

De notat și prestația lui Iosif Pîrlog, care în cele 20:4 minute petrecute în teren a avut ca statistică: 8 puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepții, toate pentru un indice de eficiență de 16 unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii