Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leroy Dawson: ”Am jucat pentru că ne-a rugat Costel Moscalu”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
20.01.2011

Jucătorul echipei Politehnica Iași, americanul Leroy Dawson, a declarat că baschetbaliștii formației antrenate de Costel Moscalu au evoluat ”pe datorie”, în meciul câștigat cu CSM Craiova, scor 94-90, de pe propriul teren.

Dawson a precizat, pentru ediția online a cotidianului Adevărul, că tehnicianul formației din Iași i-a rugat pe jucători să intre pe teren, chiar dacă aceștia aveau restanțe financiare. „Costel este un băiat bun. Ne-a explicat că luni se vor rezolva problemele cu salariul pe luna noiembrie. Faptul că şi-a dat cuvântul înseamnă ceva în ochii noştri, aşa că am intrat pe teren“, a completat baschetbalistul de peste Ocean.

Potrivit sursei citate, cei doi americani din lotul echipei din Iași, Dawson (foto, la minge) şi McCollough, respectiv sârbul Marinkovic s-au întâlnit înainte de meci cu antrenorul Costel Moscalu.

Politehnica Iați se află pe locul 14 în Divizia A, la masculin, cu trei victorii și 13 înfrângeri, și are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

sursa foto: adevarul.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii