Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leroy Dawson: "Cei de la Energia ar trebui să fie mai modeşti"

Costin Marinescu

Costin Marinescu
16.04.2011

Leroy Dawson, conducătorul de joc al lui Poli Iaşi, consideră că Energia Rovinari, adversara din Playout, trebuie să arate ieşenilor mai mult respect. Într-o declaraţie acordată totalbaschet.ro Dawson s-a arătat deranjat de declaraţiile lui Slobodan Nikolic, antrenorul Energiei. Acesta a afirmat într-un interviu publicat de site-ul nostru că dacă Louis Darby, cel mai bun jucător al echipei sale, ar fi jucat în meciul doi al seriei scorul ar fi fost mult mai mare decât cel înregistrat la finalul întâlnirii.

Nu îmi place ce spun cei de la Rovinari despre clubul meu. Înaintea primului meci afirmau că ne vor bate cu 3-0, la diferenţe de peste 40 de puncte.. După ce am câştigat prima partidă nu au spus nimic. Apoi, după ce au bătut ei în meciul doi au început din nou să dea declaraţii. Antrenorul lor spune că ne putea bate la peste 20 de puncte iar acest lucru mi se pare lipsit de respect la adresa echipei mele. Vorbesc prea mult pentru o echipă ce nu a intrat în Playoff. Ar trebui să fie puţin mai modeşti. Dar nu-i nimic, pot vorbi în continuare mult şi bine. Răspunsul nostru va veni pe teren.

Energia Rovinari şi Politehnica Iaşi sunt la egalitate, 1-1, în seria pe care o dispută pentru prima fază a Playoutului. Iaşiul a câştigat prima partidă cu 90-86 iar Energia pe cea de-a doua, cu 108-100. Următoarele două meciuri vor avea loc luni, 18 aprilie, şi marţi, 19 aprilie, la Iaşi.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii