Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Levente Szijarto: "Orice partidă, pentru orice echipă, împotriva Mureşului, este una dificilă"

Costin Marinescu, Foto: Ionuţ Badea

Costin Marinescu, Foto: Ionuţ Badea
27.03.2011

Levi SzijartoÎnaintea partidei cu BC Mureş din cadrul Etapei 28 a Diviziei A, Levente Szijarto, fundaşului lui CSU Ploieşti, afirmă, într-o declaraţie acordată site-ului nostru, că meciul va fi unul disputat deoarece vor întâlni o echipă o echipă competitivă, cu jucători valoroşi pe toate posturile.

Meciul cu Mureşul va fi unul disputat deoarece a reuşit să formeze o echipă competitivă în acest sezon, cu jucători valoroşi pe fiecare post şi orice partidă pentru orice echipă împotriva lor poate fi una dificilă. Ne dorim foarte mult victoria deoarece vrem să ne menţinem pe primul loc în clasament. Ştiu că avem 15 victorii cu Mureşul de-a lungul timpului însă trebuie să ne concentrăm deoarece nu putem trăi din istorie, a declarat Szijarto pentru totalbaschet.ro

Legat de faptul că echipa pe care o va întâlni în această seară îi poate fi adversară şi în Final 4 Cupa României, jucătorul Ploieştiului declară că, dacă vor învinge în semifinale Steaua, nu preferă un adversar anume în finală. Totuşi, pentru spectacol, ar vrea să joace cu Mureşul, având în vedere că este echipa gazdă a turneului şi că sala se va umple la un asemenea eveniment.

Nu am preferinţe în privinţa adversarului. Trebuie să câştigăm oricine ar fi. Dar pentru spectacol ar fi mai benefic să întâlnim echipa gazdă şi să jucăm cu sala plină, a spus Szijarto.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii