Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Liviu Puicu: ”Sperăm ca echipa craioveană să nu ne pună nici un fel de problemă”

Bogdan Gabriel

Bogdan Gabriel
04.04.2011

Liviu Puicu, preşedintele secţiei de baschet de la CSM Bucureşti a declarat, în urma meciului pe care echipa din capitală l-a susținut la Craiova, în compania formației din localitate, că dorește trei victorii în primele trei meciuri, pentru a face această fază cât mai scurtă, deoarece echipa sa este peste cea din Craiova, neconsiderând formația lui Adrian Budurean una ce va impune probleme în această fază de Playout.

 

„Partida de la Craiova a reprezentat pentru noi o repetiţie înainte de play-out. Pentru noi este o tristeţe mare, deoarece am avut obiectiv play-off-ul. Am bătut Mediaş şi Asesoftul, chiar pe terenul lor, apoi am avut neşansa unor accidentări. Ne dorim trei victorii în primele trei meciuri, apoi băieţii să intre în vacanţă. Sperăm ca echipa craioveană să nu ne pună nici un fel de problemă“ a declarat Liviu Puicu pentru Gazeta de Sud.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii