Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Louis Darby: ”Mi-aș fi dorit să joc mai multe meciuri, însă nu în playout"

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
03.04.2011

Jucătorul Energiei ales pentru All Star Game, Louis Darby, a declarat la finele meciului câstigat de echipa sa împortiva formației BC Timișoara cu scorul de 100-93, că se aștepta la un meci echilibrat având în vedere că ambele echipe au jucat o defensivă foarte bună. De asemnea el și-a exprimat regretul încheierii sezonului însă și neaccederii în playoff, afirmând că și-ar fi dorit să joace mai multe meciuri.


Te așteptai la un asemnea scor împortiva Timișoarei?
Mă așteptam ca meciul să fie unul echilibrat pentru ca ambele echipe și-au dat silința în defensivă și cred că cele mai multe puncte au venit din aruncările libere și din faptul că am reușit să înscriem mult în ofensivă. Prin această victorie am demonstrat că am vrut să avem cat mai multe victorii acasă la finalul sezonului regulat. Cred însă că Timișoara era o echipă mai bună înainte însă și prin întoarcerea lui Dzambic, echipa a reușit să facă meciuri bune.

Având în vedere froma în care echipa se află acum, regreți că sezonul regulat s-a încheiat?
Chiar nu sunt încântat că sezonul se incheie. Mi-aș fi dorit să joc mai multe meciuri, însă nu în playout. Cu toate acestea vom da ce e mai bun din noi în meciurile pe care le avem de disputat în continuare. Nu cred că 15 victorii și 15 înfrângeri reprezintă o performanță, însă, cu toate acestea, sunt mulțumit de faptul că am reușit să avem pe final de sezon trei victorii consecutive.

Ai fost din nou "omul meciului" din nou...
Nu chiar, vreau să spun că Lupusavei a facut un meci bun, în definitiv toată echipa a reușit să facă un meci bun.  Și Porter de asemnea, care de a lungul campionatului a avut o prestație foarte bună la fel ca și Bigus și Stefan, care după părerea mea ar fi trebuit să fie la All Star Game.

Cum te simți știind că vei merge la All Star Game?
O să dau ce e mai bun din mine pentru că vreau să revin acasă, la Târgu-Jiu cu un trofeu. Într-adevăr, sunt mândru că am reușit să ajung în această competiție însă nu este numai meritul meu ci și al colegilor mei și al antrenorului, care m-au evidențiat prin poziția pe care mi-au atribuit-o în fiecare meci.

Întrebat despre alegerile sale pentru sezonul viitor, acesta a refuzat să vorbească despre o posibilă ofertă însă a ținut să precizeze că din România nu a primit încă nicio ofertă.

Aici la Târgu-Jiu ești văzut ca o vedetă. Te gândești să te întorci?
Aș fi încântat dacă m-aș putea întoarce însă depinde de circumstanțe. Îmi place aici, îmi plac oamenii de aici.

Reprezintă Energia o prioritate pentru tine, în sezonul viitor?
Energia este singura echipa din România la care aș activa.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii