Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: ”A fost un meci dificil din cauza orei de desfășurare și a distanței față de Cluj”

Roxana Prichici, Foto: u-mobitelco.ro

Roxana Prichici, Foto: u-mobitelco.ro
29.03.2011

Partida Poli Iași - ”U” Mobitelco s-a disputat astăzi la o oră neobișnuită pentru prima ligă de baschet masculin, 11:00 diminața. Antrenorul Marcel Țenter a declarat pentru site-ul oficial al clubului că deplasarea pe terenul ocupantei locului 14 n-a fost deloc ușoară, mai ales prin prisma faptului că s-a jucat la matineu și a drumului lung. Clujenii au parcurs peste 300 de kilometri pentru a ajunge la Iași, distanță pe care astăzi trebuie să o străbată în sens invers. Ieri, în drum spre Iași, Krstanovic și compania s-au reîntâlnit cu iarna, având parte de ninsoare. În etapa viitoare, ultima a returului, echipa universitară va da piept cu Steaua Turabo

A fost un meci dificil din cauza orei de desfășurare și a distanței față de Cluj, însă am reușit să controlăm în permanență tabela de scor, ca in finalul sfertului 4 să ne desprindem la 20 de puncte. Ne concentrăm acum pe meciul cu Steaua. Sperăm să avem fanii alături de noi într-un număr cât mai mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii