Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: ”Am terminat sezonul regulat pe o poziție mulțumitoare, greul acum începe”

Roxana Prichici

Roxana Prichici
03.04.2011

Marcel Țenter a declarat la finalul meciului cu Steaua Turabo, câștigat de clujeni cu 70-59, că nu a avut nici o preferință în ceea ce privește numele adversarului din sferturi, și că acum că se știe că ”U” va întâlni CSU Atlassib poate începe pregătirea primelor meciuri din play-off, care se vor disputa pe 13 și 14 aprilie la Cluj.

Am terminat pe o poziție mulțumitoare. A fost un sezon regular dificil, presărat cu multe probleme, nu numai în echipa noastră, în general în campionatul românesc, au fost multe meciuri solicinate, la limită. De abia acum incepe greul. Cu echipa din Sibiu meciurile au fost întotdeauna tensionate. Ei au pedalat extraordinar de puternic în ultimele etape pentru a prinde play-off-ul, au reușit, sunt fericiți și nu vor să se oprească aici. Nu mi-am dorit un adversar anume, acum că avem numele echipei cu care vom juca ne putem pune pe treabă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii