Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Ţenter: „Avem răbdare cu David”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
18.01.2011

Americanul David Lawrence a renunţat pentru prima dată după mult timp la genuncherele speciale care îi protejau piciorul în meciul pe care "U" Cluj l-a disputat împotriva BC Piteşti în deplasare. După aproape un an de la accidentare, Laurenţiu, aşa cum îl numesc fanii lui U, este aşteptat cu nerăbdare de toată lumea să revină la forma iniţială.

Extrama lui "U" a suferit o accidentare extrem de gravă la genunchi  într-un meci jucat de "U" Mobitelco Cluj în Liga Europei Centrale, în luna februarie a anului trecut. Problemele pentru jucătorul echipei universitare s-au accentuat considerabil după ce David a forţat piciorul în meciul jucat de clujeni sezonul trecut, acasă, împotriva Asesoftului.

Înaintea play-off-ului David era anunţat de oficialii clubului ca fiind recuperat şi apt de joc 100%. Însă ghinionul nu l-a părăsit, Lawrence suferind o nouă accidentare la antrenemant, la acelaşi genunchi, de această dată fiind necesară şi intervenţia chirurgicală.

Lucrurile par a fi intrat în sfârşit pe făgaşul normal pentru american. Începând de acum, atât oficialii, cât şi fanii aşteaptă o revenire a lui la forma cu care toţi au fost obişnuiti în sezonul trecut când acesta s-a alaturat formaţiei de pe Someş.

„David, sigur a trecut printr-o perioadă dificilă, a avut o operaţie grea, trebuie să avem răbdare cu el. Va veni şi punctul în care o să zicem, OK, ai avut destul, timp ai dat sau nu randament. Noi încă îi acordăm credit pentru că îi cunoaştem potenţialul şi ştim cum poate să ajute echipa. Îmi doresc ca David să revină pentru că jocul echipei s-ar schimba mult în bine” au fost cuvintele utilizate de tehnicianul echipei de pe Someş în cadrul programului Ora de sport, transmis pe TVR Cluj.

 

 

David Lawrence

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii