Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: ”Depindem de jocul lui Lawrence”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
14.01.2011

Antrenorul echipei ”U” Mobitelco Cluj, Marcel Țenter, a declarat că formația pe care o antrenează are ca obiectiv, în returul actualei ediții de campionat, calificarea în finala primei ligi, însă tehnicianul recunoaște că jocul grupării ardelene depinde de forma lui David Lawrence.

Marcel Țenter a mai spus că se gândește doar la titlu. ”Indiferent de ceea ce spun statisticile, noi ne pregătim să luăm locul întâi. Nu mă gândesc la nicio modificare, în acest moment, și sper ca David Lawrence să evolueze la valoarea lui. Dacă joacă la valoarea lui atunci tot jocul echipei se schimbă”, este de părere tehnicianul.

Căpitanul formației din Cluj, Mihai Silvășan, a adăugat că în prima ligă, în acest moment, sunt cinci sau șase echipe care sunt de același nivel valoric. ”Asesoft, Mediaș, Cluj, Steaua și Târgu Mureș sunt grupări care se pot bate oricând la titlu. Nu trebuie să neglijăm nici Oradea”, a mai adăugat Silvășan.

”U” Mobitelco Cluj va întâlni, sâmbătă, la Pitești, de la ora 18.00, echipa BC Argeș Pitești, într-un meci contând pentru etapa a XVI a Diviziei A, la masculin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii