Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Vlaicu: "Cred că cele patru meciuri pierdute în ultimele secunde își spun cuvântul acum"

Ioana Ardereanu; Foto: gorjnews.ro

Ioana Ardereanu; Foto: gorjnews.ro
27.03.2011

Marius VlaicuLa finele unu meci în care Energia Rovinari a surprins prin victoria obținută pe teren propriu, cu scorul de 76-71, împotrva echipei Gaz Metan Mediaș, președintele formației gazdă, Marius Vlaicu, s-a arătat mulțumit atât de prestația jucătorilor, cât și de tactica antrenorului Slobodan Nikolic. Acesta a afirmat că evoluția lui Bigus, în această partidă, a fost una uluitoare prin care Bigus s-a dovedit a fi un adevărat jucător.

Sunteți mulțumit de prestația echipei din această seară contra Mediașului?
De data aceasta, sunt bucuros. Într-adevăr am facut un meci bun. Trebuie să felicit jucătorii, antrenorul pentru tactică. Prestația lui Bigus a fost uluitore. Deși nu am avut schimbare la el, acest lucru l-a facut să joace ca un jucător profesionist. A fost cu siguranță un meci greu și eu sunt convins că Mediaș a venit să câștige la Tg-Jiu. Noi însă, am reușit să ne mobilizăm și să ne concetrăm pe faza de apărare. Coșul lui Lupusavei de trei puncte, din ultimul minut, a însemnat o gură de oxigen. Deși am condus cu 11 puncte uneori am avut și sincope dar cu aportul publicului, al șaselea jucător ca întotdeauna, am reușit să trecem peste. Le mulțumesc tuturor și să sperăm că în anul următor, poate vom reuși să prindem play-off-ul.Cred că cele patru meciuri pierdute în ultimele secunde își spun cuvântul acum.


Ce părere aveți depsre arbitrajul din această?
Un arbitraj bun. Pot spune că cei doi arbitrii internaționali și-au facut treaba.

La ce jucători actuali vă gândiți pentru sezonul viitor?
Oferta ar fi pentru Louis Darby, Rafal Bigus, Porter Troupe.

Întrebat de o posibilă înnoire de contract al lui Slobodan Nikolic precum și al fiului său, Stefan Nikolic, președintele a afrimat că la sfârșitul campionatului va purta o discuție cu antrenorul despre sezonul viitor, în urma căruia se va decide dacă vor rămâne atât el, cât și fiul său, despre care Nikolic a declarat că va pleca o dată cu acesta în cazul unei neînțelegeri.

După cum multă lume a văzut declarația antrenorului de la conferința de presă, vom avea o discuție cu Slobodan Nikolic și vom decide dacă va rămâne în continuare. Așa cum a declarat dânsul, dacă el va pleca, atunci nici Stefan nu va mai rămâne. Vom vedea ce se va întampla.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii