Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Vlaicu: ”Nu sunt mulțumit pentru că obiectivul de accedere în playoff nu ni l-am atins”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
03.04.2011

La finalul unui meci în care Energia Rovinari a reușit să se impună în fata formație BC Timișoara cu scorul de 100-93, președintele clubului gazdă, Marius Vlaicu, a declarat că în ciuda celor 100 de puncte înscrise de echipa sa, lucrul cel mai important l-a reprezentat victoria care le-a adus gorjenilor cea de-a cinsprezecea victorie stagională și locul 10. De asemnea acesta s-a aratat nemulțumit de neîndeplinirea primului obiectiv de accedere în playoff, el afirmând că o cauza a acestui eșec a fost plecare a lui Andrei Căpușan.


Ce impresie v-a lăsat acest meci?
Am înscris 100 de puncte însă important este că acest meci ne-a oferit cea de-a cinsprezecea victorie și locul 10. Sunt bucuros că nu am ocupat un loc mai jos în clasament decât în sezonul trecut. Sunt trist pentru că nu am intrat în playoff însă poate în campionatul viitor, poate cu un nou buget și noi lupte pentru finanțare ne vom putea atinge acest obiectiv. Ne așteaptă, zic eu, doar trei meciuri cu Politehnica Iași, după care vom discuta despre viitorul campionat.

Având în vedere că echipa Energiei a primit 93 de puncte, sunteți mulțumit de defensivă?
O echipă care primește peste 70 de puncte nu este o echipa care se apară, dar una peste alta nici Timișoara nu s-a apărat. Totuși, importantă este victoria, care ne-a ajutat să trecem peste ei. Cu toate că Timișoara a avut un buget mai mare decât al Energiei, eu cred că am avut un management și o tactică mai bune decât ei.

Sunteți mulțumit de acest sezon?
Nu sunt mulțumit pentru că obiectivul de accedere în playoff nu ni l-am atins fiindcă nu am reușit să suplinim plecarea lui Andrei Căpușan. Important este însă că în ultimele meciuri echipa a jucat din ce în ce mai bine și eu zic că tripleta Louis Darby, Porter Troupe și Rafal Bigus și-au făcut datoria.

Ce părere aveți de faptul că Louis Darby a fost ales pentru All Star Game?
Era normal ca el sa fie printre cei de la All Star Game și eu cred că și Rafal Bigus merita sa fie acolo. Mă bucur că de la meci la meci, sala a fost din ce în ce mai plină și de asemenea că valoarea baschetului juvenil din Tg-Jiu a crescut, astăzi echipa U13 jucând finala competiției.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii