Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Vlaicu: ”Obținusem aprobarea de la Federație pentru a juca și al treilea meci la Tg-Jiu”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
13.04.2011

Președintele echipei gorjene, Marius Vlaicu a declarat pentru totalbaschet.ro înaintea primelor două partide din cadrul Playout-ului că nu se așteaptă la vreo surpriză din partea Energiei care, după parerea sa, va reuși să-și adjudece trei victorii consecutive. Prezent la ediția de anul acesta a All Star Game-ului de la Sibiu, s-a arătat bucuros de performanța jucătorului său, Louis Darby și totodată a mulțumit celor 50 de fani gorjeni din Tg-Jiu, prezenți în Sala Transilvania.

Ce impresie v-a lăsat All Star Game-ul? Cum v-ați simțit în prezența suporterilor din Tg-Jiu care l-au încurajat pe Louis Darby și au scandat numele echipei sale?
M-am simțit foarte bine. A fost un spectacol baschetbalistic de elită. Am fost în același timp bucuros pentru că jucătorul Energiei, Louis Darby a reuțit să câștige concursul de Slam Dunk în aplauzele spectatorilor din Sala Transilvania și susținut de 50 de suporteri din Tg-Jiu cărora le mulțumesc pentru prezența lor la Sibiu. Cu un ochi însă m-am bucurat și cu unul am lăcrimat pentru că nu am reușit să accedem în playoff.

Cum veți aborda meciurile împortiva Politehnicii Iași? Aveți vreun dubiu în ceea ce privesc șansele de reușită ale echipei Energiei?
Meciurile se vor juca sub alte coordonate pentru că sunt convins că Iașul se va agăța de orice meci, de orice fază, mai ales că obținusem aprobarea de la Federație pentru a juca și al treilea meci la Tg-Jiu, însă, deși inițial ei au acceptat, astăzi au decis să jucăm cel de-al treilea meci pe terenul lor. Tocmai de aceea sunt convins că ei vor dori să câștige un meci. Eu sunt convins că Energia se va concentra și vom avea 3-0. Nu cred că se va produce vreo surpriză. Cum am spus, vom reuși să obținem cele două victorii la Tg-Jiu și una la Iași iar campionatul se va termina pentru noi și Energia va fi pe locul 10.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii